Žena vyhrála měsíční rentu 300 tisíc na 30 let. Utratí ji za svoji kočku

Velká cestovatelka, milovnice designu a udržitelného způsobu života a také koček. Z útulků i ulic si jich už vzala celou řadu a jsou to právě tito chlupatí mazlíčci, se kterými si žena hodlá svoji fantastickou výhru užít.

Přečtěte si také: Nejlíp zúročené peníze života! Tiket Sportky za 120 Kč přihrál Češce přes 50 milionů


Sylvia Odolant-Smith je dvaačtyřicetiletá Londýňanka, která díky loterii už do konce života nemusí hnout ani prstem. Ve hře Set For Life, což lze přeložit jako Jistota do konce života, trefila pět čísel včetně toho dodatkového. Znamená to jediné: měsíční rentu 10 000 liber (zhruba 295 000 korun), kterou jí loterní společnost bude vyplácet dlouhých třicet let.
 

Milionový kocour

Ještě předtím, než žena ze čtvrti Battersea dostala svůj první tučný šek, začala se svým manželem Gavinem plánovat, za co bude peníze utrácet. O tom, kam zamíří velká část minimálně první renty, bylo rozhodnuto hned: zaplatí drahé veterinární ošetření kocoura Phangana.

„Na začátku týdne jsme se od veterináře dozvěděli, že kocourek Phangan, kterého jsme zachránili, potřebuje velmi nákladnou léčbu,“ přiznala Sylvia. „O tom, že bychom mu ji nezaplatili, jsme neuvažovali ani vteřinu, s manželem jsme ale od té doby přemýšleli, z čeho ji zaplatíme, a kde nám pak budou peníze chybět. Už pár minut poté, co jsem zjistila, že jsem vyhrála, jsem také měla termín k veterináři,“ smála se Britka.
 

O výhře se dozvěděla z emailu

O tom, že vyhrála, se dozvěděla z mailu, který si při snídani před odchodem do práce kontrolovala na telefonu. Mezi došlou poštou uviděla i mail od šéfa loterie, který jí už v předmětu gratuloval k výhře. „Když jsem mail viděla, říkala jsem si, že jsem zase vyhrála 5 liber. Když jsem ale zprávu rozklikla, zůstala jsem úplně v šoku,“ popsala žena bezprostřední pocity.

S radostnou zprávou se proto hned vypravila za manželem Gavinem. „Vždycky jsem si představovala, že kdybych jednou vyhrála v loterii, Gavinovi bych to sdělila nějakým velmi speciálním způsobem,“ řekla Sylvia. „Scénář, že ho probudím v půl sedmé ráno, budu křičet a u toho mu budu hystericky mávat telefonem před obličejem, ale v mých představách určitě nebyl,“ smála se sympatická výherkyně.
 

Cesta do Disneylandu a pomoc rodině

Londýňanka novinářům dále prozradila, jak si budou peníze užívat hned, jak bude jejich kocour Phangan v pořádku. S manželem plánují výlet do Diesneylandu jako dárek pro neteře, finančně chtějí pomoct rodině a přátelům a také budou víc cestovat.

Co ale rozhodně neplánují, je pohodlný život rentiérů - jejich práce v pohostinství je prý totiž opravdu baví. A navíc se s ní pojí i jedno jejich velké přání, jejich snem je rozjet podnikání ve Francii, kterou oba milují.

„Do Francie se chceme přestěhovat už dlouho a já teď díky výhře vím, že tento sen nezůstane jen v našich hlavách. Pokud navíc všechno půjde, jak má, moc ráda bych proměnila mé velké koníčky, tedy navrhování interiérů a udržitelný způsob života, v moji novou práci,“ prozradila na závěr Sylvia.
 

Staňte se multimilionářem i vy

Sny se díky loteriím neplní jen za kanálem La Manche, ale i u nás. Třeba v takové Sportce je zrovna 69,3 milionu korun, a když je dneska večer trefíte, budete si moct splnit ještě víc snů než naše dnešní výherkyně.

Abyste ale mohli vyhrát, je potřeba si vsadit. Vstupenku do slosování získáte na tomto odkazu.

Přečtěte si také