Chcete nové auto? Na Kole štěstí se teď hraje o luxusní kombík Škoda Octavia

Už jste vyzkoušeli Kolo štěstí? Jde o novou spotřebitelskou hru, které se můžou zúčastnit všichni majitelé Sazka karet, to znamená členové Sazka Klubu. Kolo se od července točí po celé republice a jde o další možnost, jak vyhrávat každý den. Kromě tisíců cen, které se rozdávají, se teď hraje i o jednu mimořádnou - nový luxusní automobil Škoda Octavia Combi.

Přečtěte si také: Toto je šťastlivec z východních Čech, který si na Kole štěstí vytočil 50 000 Kč


Pokud to budete vy, kdo vyhraje hlavní cenu, budete si moct stylové výlety užívat i v září a klidně také dlouhé následující měsíce. Nový vůz si vyzvednete v pražské pobočce  Autokomplexu Menčík. A vybrat si ho můžete přesně podle svých představ, už ale základní balíček Style je zárukou, že na vás čeká celá řada milých překvapení.
 

Vůz má spoustu vychytávek pro bezpečí i pohodlí

Nejoblíbenější český vůz dostanete s bezklíčovým vstupem a s inftainmantem Columbus s desetipalcovým displejem, na němž nechybí navigace. K pohodlnému a bezpečnému provozu ale přispějí také vyhřívané čelní sklo, přední LED mlhovky, zadní parkovací čidla, ambientní osvětlení interiéru, vyhřívaná přední sedadla nebo síťový program s cargo elementy v kufru.

Jen dodejme, že losování o tuto krasavici proběhne 16. září 2020 a soutěž by vás zajímat, i jestli nové auto zrovna nepotřebujete. V takovém případě vám Sazka vyplatí ekvivalent jeho hodnoty na váš účet.

Není to ale jen Škoda Octavia, kterou můžete na Kole štěstí získat. Každý den si lze vytočit některou z tisíců cen a celé to přitom funguje úplně jednoduše. Pokaždé, když si budete na některé prodejně s terminálem Sazky kupovat třeba tiket do loterie nebo los, vám druhý den dorazí na telefon SMS s Kolem štěstí. Když odkaz ve zprávě prokliknete, dostanete se na internetovou stránku, kde si už kolem můžete zatočit.
 

Pravděpodobnost výhry na Kole štěstí je vysoká

Tady pak přichází další dobrá zpráva: pravděpodobnost výhry je totiž opravdu velká, vyhrává zhruba každé páté zatočení. Hned tedy můžete vyhrát finanční hotovost, a to od 20 Kč, na Kole štěstí jsou ale i částky až do 1 000 Kč. Kolo naděluje například 220 Kč, což je plný tiket Sportky, nebo 400 Kč, a to znamená plný tiket Eurojackpotu.

Vyhraná částka vám bude okamžitě připsána na vaši Sazka kartu a obsluha ji vyplatí při další návštěvě kteréhokoliv prodejního místa s terminálem Sazky. Hned tady si pak můžete peníze uložit, anebo za ně zaplatit za tiket nebo los, pro který byste si stejně i tak zašli. A komu by se nelíbilo stát se třeba i loterním milionářem s tím, že za tiket nezaplatil ani korunu?
 

Klikněte pro víc informací o Kole štěstí i Sazka Klubu


Ani ti, co si na Kole štěstí nevytočí okamžitou výhru, nemusí být smutní. Takoví sázející jsou pak zařazeni do soutěže o onu Škodu Octavii, kdy platí, že čím víc takových zatočení budete mít, tím vzrůstá vaše šance, že nové auto trefíte právě vy. Používat klubovou kartu Sazky se tak vyplatí skutečně při každém nákupu produktů naší loterní jedničky.

Jestli kartu Sazka Klubu zatím nemáte, zřídí vám ji na některém z tisícovek prodejních míst s terminálem Sazky po celé republice, to nejbližší najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také