Sazka Klub nadělil třicátníkovi 600 tisíc. O výhru se rozdělí se strýcem

Pro výhru ze Sazka Klubu se zastavil sympatický třicátník ze severní Moravy. Do Prahy ale nepřijel sám, nervozitu mu pomáhal mírnit jeho strýc, který ho doprovodil. Muž původně vyhrál Škodu Karoq, o kterou se soutěžilo v průběhu srpna a září. Protože ale nemá řidičák, využil možnosti, kterou mu dávala pravidla soutěže, a rozhodl se pro výplatu výhry 600 000 Kč v hotovosti.

Přečtěte si také: Rovný milion korun ze Sazka Klubu si vášnivý rybář užije u vody


Svoji kartu Sazka Klubu má už nějaký pátek. „Nabídla mi ji paní prodavačka v jedné z mých oblíbených trafik, tak jsem jí musel jít poděkovat, že jsem díky ní vyhrál tolik peněz,” prozradil nám na úvod muž z Moravskoslezského kraje. Právě sem prý nejčastěji chodí pro losy a tikety do loterie, které má ráda celá jeho rodina. „Losy kupuji celkem často a asi tak jednou měsíčně si vsadím také Sportku,” popisuje své hráčské zvyklosti Moravan.
 

SAZKAmobil má kvůli levnému volání a datům

 
inp_600x400.jpg

Výherce ale své štěstí zkouší pravidelně i ve hře SAZKAmobil Šance. Jde o loterii, která je určena zákazníkům SAZKAmobilu, a každý měsíc s ní můžete získat minimálně 250 tisíc korun. „SAZKAmobil má u nás dobrý signál, spoustu mobilních dat a cena za volání je také víc než výhodná,” vyjmenovává hlavní důvody, proč s tímto operátorem volá téměř celá jeho rodina.
 

Podívejte se na nabídku SAZKAmobilu


I přesto, že muž svoji klubovou kartu používá pravidelně, telefonát z kontaktního centra Sazky, že vyhrál, ho dost překvapil. „Nejdřív jsem si výhru moc nepřipouštěl,” říká se smíchem výherce. „Teprve, když jste mi zavolali podruhé, jsem začal být nalomený a podíval se na stránky Sazka Klubu.” Právě tady našel své číslo karty a výhře pak pomalu začal věřit.
 

O výhru se podělí s rodinou

A jak muž s penězi naloží? Rozdělí se o ně se strýcem, který ho do budovy Sazky doprovodil. „Strýc byl tak hodný, že postupně opravil rodinnou chalupu, takže část peněz dostane právě on. Něco padne i na rekonstrukci našich domácností,” prozrazuje šťastlivec. A jedním dechem dodává, že si jeho rodina díky Sazka Klubu také užije ještě krásnější Vánoce.
 

Klikněte pro více informací o Sazka Klubu


Nejen skvělé výhry, které se šplhají i přes milion korun, jsou lákadlem, proč si kartu Sazka Klubu pořídit. Uložit si na ni totiž zároveň můžete svá oblíbená čísla ve Sportce nebo Eurojackpotu a už nikdy vám také neuteče žádná výhra. Pokud trefíte losovaná čísla, budeme vás o tom informovat prostřednictvím SMS nebo e-mailu.

Od vaší klubové karty vás navíc dělí jen pár kroků. Získáte ji na některém z tisícovek míst, kde je terminál Sazky. Nejbližší prodejnu najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také