Šťastlivec z východních Čech si na Kole štěstí vytočil 50 000 Kč

Osobní automobily nebo skutečně krásné peněžité výhry. Jako třeba 50 000 Kč v nové soutěži Kolo štěstí, kterou exkluzivně hrají členové Sazka Klubu. A právě díky Kolu štěstí před pár dny nevěřil svým uším jeden sázející, když jsme mu volali, abychom mu pogratulovali, že je to právě on, kdo desítky tisíc korun vyhrál.

Přečtěte si také: Výherce 1,2 milionu od Sazka Klubu dá peníze svým dětem


Jak nám muž prozradil, původně si myslel, že si z něj dělá legraci jeho bratr, který je také vášnivých hráčem. Nakonec nám ale uvěřil a prozradil nám i pár podrobností, co jeho výhře předcházelo i na co peníze použije.
 

Vyhrál díky tiketu Sportky

Jak se nám muž z východních Čech svěřil, tikety do loterie si kupuje už spousty let. Zprvu sázel na Šťastných 10, postupně u něj ale zvítězila Sportka. A právě tiket do naší loterní královny, pro který si se Sazka kartou zašel do trafiky, mu přihrál výhru na Kole štěstí.

Kartu do Sazka Klubu nemá sympatický muž dlouho. Proč by si ji měl zřídit, mu vysvětlil ochotný personál v jeho oblíbené prodejně. A když sázejícímu vyložili všechny výhody včetně novinky Kola štěstí, které klubová karta obnáší, prý neváhal a do Sazka Klubu vstoupil.

A na co vyhrané peníze použije? Koupí si za ně vybavení do domácnosti, na které už z běžného rozpočtu nezbývaly peníze. A protože ho částka 50 tisíc mile potěšila, sázet a točit Kolem štěstí prý bude i dál.
 

Kolo štěstí pokračuje i v červnu

Jste z východních Čech? V tom případě pro vás máme skvělou zprávu. Zkušební provoz Kola štěstí, který je zatím určen klubovým členům z Královéhradeckého a Pardubického kraje, byl opět s 1. červnem obnoven.

Smutnit ale nemusí ani obyvatelé z jiných koutů země. Jak nám zástupci Sazka Klubu prozradili, očekávané spuštění v celé republice je naplánováno v průběhu července.
 

Sazka Klub: svět plný výhod

Pokud zatím nejste členy Sazka Klubu, neměli byste moc otálet. Kromě skvělých cen spojených s Kolem štěstí si na klubovou kartu také můžete uložit svá oblíbená čísla a přednostně budete dostávat informace jak o lákavých soutěžích, tak i v případě výhry v loteriích.

Klubové členství lze navíc zařídit na některém z mnoha tisíc prodejních míst s terminálem Sazky, od možnosti vyhrávat skvělé ceny vás tak dělí pouhých pár kroků. Všechno, co vás o Sazka Klubu  nebo Kole štěstí zajímá, najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také