Honila ji mlsná, tak si došla pro sušenky. Z obchodu se vrátila s necelými 16 miliony korun
Byl to pátek, jako každý jiný. Jen do té doby, než Američanka dostala chuť na sladké. Nejprve šla do kuchyně, když ale doma v zásobách nic nenašla, musela vyrazit do blízkého obchodu. Tam si z regálu vzala oblíbené sušenky a u pokladny ji zlákala další položka – stírací los.


Přečtěte si také: Myslel si, že vyhrál 1,6 milionů korun, ve skutečnosti si ale přišel na 1,6 miliardy. Jaké má plány?


Když Donna Denton ze Severní Karolíny zaplatila za nákup, nedočkavě, ještě před odchodem, seškrábala políčka stíracího losu. V tu chvíli se jí rozbušilo srdce a nedokázala uvěřit svým očím. V rukách totiž držela vstupenku do světa milionářů.


„Život s výhrou je mnohem lepší!“

Na sušenky v tu chvíli úplně zapomněla a spěchala domů, jak nejrychleji dokázala. Hned po příchodu poprosila manžela, aby tiket zkontroloval. Když potvrdil, že ji oči nešálí, vše si ještě ověřili také u loterijní společnosti.

Snová zpráva se stala realitou a Američanka se tak mohla začít radovat z výhry v hodnotě šestnácti milionů korun. „Už před výhrou jsme byli dost spokojení. Teď je ale všechno ještě lepší a my šťastnější. Je to skutečné požehnání,“ řekla v rozhovoru.


Ulovte si své miliony

Žena plánuje, že se o část své výhry rozdělí. Část totiž věnuje místnímu kostelu. A co vy? Podělili byste se o výhru také? Nebo byste udělali radost hlavně sobě? Zkuste své štěstí se Sportkou, která pomáhá plnit přání už 65 let.
V roce 2022 rozdala Sportka miliony rekordnímu počtu sázejících a čísla za první pololetí 2023 jasně ukazují, že letos rozhodně nebudeme zpomalovat. Staňte se jedněmi z výherců roku 2023 a zajistěte si klidnou a bohatou budoucnost. 

Dojděte si pro svůj osudový tiket na některou z více jak 7500 poboček s nabídkou Sazky nebo si klidně vsaďte online z pohodlí domova.
 

Přečtěte si také