Jak mít hezké Velikonoce? Radost vám může udělat třeba Velikonoční nadílka nebo Zlaté vejce
Čokoládoví zajíčci, malovaná vajíčka nebo šance vyhrát až dva miliony korun. Čím si na Velikonoce uděláte radost raději? Vsadíme se, že i ty nejmlsnější jedinci z vás by pěkně tučná výhra určitě potěšila. Zkusíte si letos vylepšit svátky jara s některým z velikonočních losů od Sazky?


Přečtěte si také: Černá Perla mu přinesla 1,5 milionu korun. Popsal nám svoje první pocity!


Velikonoce jsou nejen svátky jara, ale také oslavují nové začátky. Zmrtvýchvstání Ježíše Krista, probouzení přírody po zimě, začátek hospodářské sezony, nástup teplejších dní i více slunečního svitu. To vše se děje právě teď.

Říkáte si, že by se i ve vašem životě mohlo stát něco nového? Pak tomu musíte jít naproti. Třeba tím, že si koupíte jeden z velikonočních losů od Sazky. Případná výhra takovým šťastným symbolem nového začátku určitě může být.
 

Jaká bude vaše nadílka? 

Přivítat jaro s veselou Velikonoční nadílkou je určitě dobrý nápad. Hlavní výhra dva miliony korun, ale i spoustu menších výher, které se na pestrobarevném hracím poli s motivy barevných velikonočních vajíček ukrývají, rozhodně potěší každého. S losem za 150 korun získáte 20 šancí na výhru. Když tedy budete mít šťastnou ruku při výběru losu, užijete si nejen radost ze hry, trochu vzrušení, ale také o dost veselejší a bohatší Velikonoce.
 

Máte vejce malovaný (nebo Zlaté)

Vajíčka jsou všude okolo nás. Určitě máte doma krásnou jarní výzdobu, malované kraslice, čokoládová vajíčka, osení, beránek a další symboly jara. Co by vám tak mohlo chybět? No jasně! Zlaté vejce od Sazky už máte? Velikonoční stírací los v sobě ukrývá dvě hlavní výhry v hodnotě půl milionu korun. To už by byly opravdu štědré svátky, že? Zkuste poškádlit své štěstí. Los Zlaté vejce koupíte za 50 korun na všech prodejních místech Sazky nebo si můžete online koupit elos a setřít ho na počítači či v mobilu.
 

Štístko jen tak pro radost

Pavouček, podkova i čtyřlístek – to vše jsou symboly štěstí, které najdete na jednom losu, který se nemůže jmenovat jinak než Štístko. Díky němu si za 20 korun koupíte šanci vyhrát až 220 tisíc korun. 
 

Uděláte si bohaté Velikonoce?

Kromě toho, že o Velikonocích nakupujete pro koledníky, je také dobré koupit něco i sobě. Říká se přece: „Aby tě beránek nepokakal!“ Stírací los může být rozhodně trefou do černého. Pokud se na vás usměje štěstí, za výhru si určitě něco nového a pěkného budete moci pořídit a třeba vám i něco, nebo něco víc, zbyde. Tak který z velikonočních losů to bude? Velikonoční nadílka, Zlaté vejce nebo Štístko?
 

Přečtěte si také