Učitelka v důchodu vyhrála necelých sto milionů korun. Pořídí si letní byt a bude cestovat
Celeste Coles, devětašedesátiletá rodačka z Barbadosu, byla vždy velký kliďas a nic ji nevyvedlo z míry. Když pak v loterii EuroMillions vyhrála bezmála sto milionů korun, její první reakce nejspíš nikoho příliš nepřekvapila – vypila sklenici vody a v klidu se posadila.


Přečtěte si také: Válečný veterán poslechl svou intuici. Z jednoho slosování si odnesl rovnou šest výher!


„Jak teď nad tím přemýšlím, ve skutečnosti za to nejspíš mohl hlavně šok. A řekla bych, že jsem se z něj ještě nevzpamatovala. Asi jsem si nikdy nemyslela, že by se mi něco podobného mohlo stát,“ prozradila v jednom z rozhovorů.


Rodina na prvním místě

Za vyhrané peníze učitelka v důchodu plánuje, že se především postará o svou rodinu, ale také si splní některá přání ze svého bucket listu, tedy seznamu věcí, co by chtěla během svého života udělat či zažít. Právě s rodinou, respektive se svými dcerami, se o radostnou novinku podělila jako první.

„Mám dvě naprosto úžasné dcery. Výhra mi dala jistotu, že se o ně můžu postarat a dopřát jim skutečně pohodlný život. A to je pro mě největší priorita,“ vyprávěla s láskou.


Zasloužená odměna

Její starší dcera Rachel se narodila s Downovým syndromem, a přestože byla její výchova náročná, vždy byla pro svou matku zároveň i tou největší odměnou. Díky Celestině tvrdé celoživotní práci žije rodina poměrně klidným a spokojeným životem, výhra jim teď ale mnohé usnadní.

Navíc jsou věci, o nichž žena už dlouho sní a nyní si je může i splnit. Plánuje si například pořídit letní byt ve Španělsku, podívat se do Brazílie, Chile a Argentiny a vyrazit na výlet vlakem do pohoří Rocky Mountains. Jak se zdá, nebude se tahle důchodkyně v následujících letech vůbec nudit.


Splňte si sny s Eurojackpotem

Chcete procestovat svět nebo si ze seznamu přání odškrtnout jiné položky? Jděte na to podobně jako žena z Birminghamu a vyhrajte v jedné z našich loterií. Skvělou příležitostí může být například Eurojackpot. Milionové výhry losujeme každé úterý a pátek, sázenky si můžete pořídit na prodejnách s nabídkou Sazky i hned teď na internetu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Elements.
 

Přečtěte si také