Druhá adventní neděle přinesla šest nových milionářů. Ve Sportce padl Jackpot 83 milionů
Vsadil si plný tiket vlastních čísel včetně Šance a po slosování se radoval z výhry Jackpotu Sportky v celkové výši 83 236 728 korun. Tento šťastlivec ale nebyl jediný, komu druhá adventní neděle a Sazka přihrály milionovou výhru. Sportka udělal milionáře z dalších čtyřech sázejících. Dva z nich dokonce „získali“ titul Adventní milionář. Šestým majitelem milionové výhry se stal díky doplňkové hře loterie Šťastných 10 – Šance milion – sázející z Libereckého kraje.


Přečtěte si také: Se Sazka Klubem vyhrála paní Irena nové auto. Svému štěstí nemohla uvěřit


Tipnete si, kolik dalších výher se šesti nulami na konci v prosinci ještě padne? Minimálně sedm jich určitě bude. Jak to víme? Díky prémii Sportky Adventní milionář je při každém nedělním slosování během adventu zaručena minimálně jedna milionová výhra.
 

10 zaručených milionářů behěm adventu

Přesněji řečeno: první adventní neděle přinesla jednoho Adventního milionáře, během druhé adventní neděle se pak z titulu Adventní milionář těšili hned dva noví výherci. Třetí adventní neděle milionově odmění další tři sázející a na Štědrý den, tedy čtvrtou adventní neděli, se ze zaručené milionové výhry budou radovat hned čtyři šťastlivci. Budete jedním z nich?

Vyhrát totiž před Vánoci milion korun, nebo i více, je rozhodně příjemným bonusem. Nákup dárků, silvestrovská dovolená na horách i běžné vánoční výdaje dokážou rodinný rozpočet dost zatížit. Možná proto mnoho z nás v tuto chvíli napadne poškádlit štěstěnu a vsadit si. Snad i to si řekl šťastlivec, který si na internetu vsadil na nedělní slosování Sportky. Plný tiket vlastních čísel včetně Šance za 220 korun mu zajistil pohádkovou výhru přes 83 milionů korun. A zajímavé je, že v neděli 10. prosince rozhodně nebyl jediným, na koho se milionové štěstí usmálo.
 
Šest nových milionářů se zařadilo po bok dalších více než tři sta šťastlivců, kteří v roce 2023 vyhráli se Sazkou více než milion korun. Z dat Sazky vyplývá, že v roce 2023 díky ní přibylo dalších 317 milionářů, kteří si mezi sebou rozdělili na výhrách celkovou částku 1 722 801 521 korun. Zajímavé je, že celkem 250 milionářů se radovalo ze své výhry díky Sportce (se Šancí).


Milionové výhry během 2. adventní neděle (10. prosince 2023) 

  hra výhra poznámka
1. Šťastných 10 (Šance milion) 1 000 000 Kč 1. pořadí
2. Sportka 1 000 000 Kč I. tah, 2. pořadí
3. Sportka 1 000 000 Kč II. tah, 2. pořadí
4. Sportka 1 000 000 Kč Adventní milionář
5. Sportka 1 000 000 Kč Adventní milionář
6. Sportka 83 236 728 Kč II. tah (Jackpot)


Titul Adventní milionář může být i Váš

Chcete se také stát jedním z Adventních milionářů?  Zkuste poškádlit paní štěstěnu. Podmínkou je vyplnit plný tiket Sportky a risknout to během nedělního slosování. Vsadit si můžete na jednom z více než 7 500 obchodních míst Sazky nebo pohodlněji a rychleji online.
 
A o kolik se aktuálně hraje? To můžete jednoduše zjistit zde.
 

 

Přečtěte si také