K osmnáctinám si jako dárek koupila tiket do loterie. Teď je o miliardu korun bohatší!
Někteří lidé mají opravdu pořádné štěstí. Patří k nim třeba Juliette Lamour, která si ke svým osmnáctinám na popud dědečka koupila svůj první tiket do loterie. Nejen, že se jí povedlo vyhrát, na účet si rovnou připsala opravdu pohádkovou částku. V přepočtu jednu miliardu korun.


Přečtěte si také: Ze tří pencí necelých osmdesát tisíc korun? Britský sázkař si připsal nevídanou výhru!


Čerstvě osmnáctiletá Kanaďanka Juliette Lamour měla skutečně neuvěřitelné štěstí začátečníka. Její první tiket do loterie ji přinesl miliardu. Podle ontarijské loterijní společnosti, která ji částku vyplatila, se něco podobného ještě nestalo a dívka je tak nejmladší kanadskou miliardářkou.


Otestovala svou štěstěnu

Mladičká studentka biologie si výherní sázenku pořídila v nedaleké večerce po rozhovoru s dědečkem, který jí, jak sama krátce po své výhře prozradila v jednom z rozhovorů, řekl: „Je ti čerstvých osmnáct. Běž si koupit tiket a vyzkoušej své štěstí.“ Juliette ho poslechla a rozhodně toho nelitovala.
 
Její Na koupenou sázenku by přitom možná úplně zapomněla. Naštěstí se ale její kolegové z práce o polední pauze bavili o vysoké částce, co v posledním losování padla.  Když zmínili, kde si prozatím neznámý šťastlivec tiket pořídil, pořádně zbystřila. Bylo o právě to místo, kde si svůj narozeninový tiket kupovala ona.
 


Optimistická budoucnost

Zakoupený tiket si zkontrolovala v mobilní aplikaci a následná gratulační zpráva prý šokovala všechny kolem. Svou výhru raději ještě několikrát zkontrolovala i na počítači. Tomu, že vyhrála totiž nemohla vůbec uvěřit. O svou radost se chtěla podělit s dědečkem i rodiči. Když jim výhru oznamovala, nebylo jí skoro rozumět. „Věděla jsem, že se ten den nebudu moct na práci soustředit. Manažer mě chtěl poslat domů, mamka mi ale říkala, ať svoji práci dokončím,“ smála se.Rodiče pro ni nakonec přijeli a výherkyně tedy mohla vše rozdýchat v pohodlí domova.

Vyhrané peníze plánuje investovat do své budoucnosti a po dokončení lékařských studií, vezme rodiče na pořádnou dovolenou. Na pláži přitom lenošit nehodlá. Vidinou její perfektní dovolené je prozkoumávání nových míst, poznávání kultury a historie a ochutnávání místních specialit.


Začněte si plnit sny i vy

Máte podobné plány? Sazka vám pomůže s jejich plněním! Vyzkoušejte některou z našich aplikací a vsaďte si nebo zahrajte kdykoli a odkudkoli.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečnou výherkyni. Autor fotografie: Envato Elements.
 

Přečtěte si také