Drahokamy mu přihrály rovný milion. Šťastlivec teď díky výhře vyrazí na vytoužené výlety!
Když si před šesti lety kupoval v trafice svůj úplně první tiket, příliš nevěřil, že by se na něj mohlo usmát štěstí. A usmáli. Podobné pocity ho znovu přepadly po setření losu Drahokamy. Na jednom z políček totiž spatřil částku 1 000 000 korun.


Přečtěte si také: Výhru měli napsanou v horoskopu. Nejprve padaly jen ceny útěchy, poté cinknul Superjackpot Sportky


„Vůbec jsem nevěděl, co si o tom mám myslet,“ kroutil hlavou šedesátník z Čech při našem setkání v budově Sazky. „Říkal jsem si, že je to až příliš dobré na to, aby to byla pravda. Musel jsem se na chvilku projít a poté se k losu vrátit, než jsem skutečně uvěřil tomu, že je ze mě výherce.“


Čas na plnění snů

Jakmile z výherce opadl prvotní šok a dobré zprávy si konečně připustil, zaplavila ho vlna radosti a štěstí. „Neskutečně mě to potěšilo. Od výhry si připadám tak o dvacet kilo lehčí, jako by ze mě spadl obrovský kámen. Cítím se o dost uvolněnější,“ liboval si.

Kromě toho se mu také ulevilo, protože na nějaký čas může hodit veškeré finanční starosti za hlavu a začít si plnit svá dlouhodobá přání. Jako první si koupí vysněné elektrokolo a vyrazí na výlety do přírody i za nejrůznějšími památkami, zbytek peněz pak investuje do lepšího bydlení.

O šťastnou novinku se zatím podělil s pár přáteli a není si jistý, jestli se s ní svěří ještě někomu dalšímu. Sázet se ale chystá dál a rád by si udržel dosavadní tradici dvou sázek měsíčně. Další podobnou výhrou by prý samozřejmě nepohrdl, mnohem důležitější je pro něj však zábava, kterou mu stírání losů přináší.


Investujte do diamantů

Prodej stíracího losu Drahokamy už byl sice ukončen, ale pokud milujete drahé kameny, máme pro vás malý tip. Stírací los Modrý diamant v sobě skrývá mnoho vysokých výher, který stále čekají na setření. Vedle hlavní ceny v hodnotě 13 milionů korun je ve hře ještě pět milionových výher a 15 odměn v hodnotě 300 tisíc korun.  Budete mít to štěstí právě vy?

Dojděte si pro svůj los do své obílené trafiky tak, jako náš výherce nebo na jakékoli jiné z více než 7 500 obchodních míst Sazky

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Elements.
 

Přečtěte si také