Milionová vánice Sportky přivála 100 nových milionářů. Kde chumelilo nejvíce?
Sněhovou vánici má rád málokdo. Vsadíme se ale, že tu Milionovou od Sazky vítají s radostí všichni! Během 20 lednových a únorových slosování Sportky bylo mezi 100 šťastlivců rozděleno celkem 100 milionů korun právě díky prémiové Milionové vánici. Nejvíce štěstí měli sázející z internetu, tam se zrodilo celkem 28 nových milionářů. Bohatě také nasněžilo v Olomouckém a Jihomoravském kraji.


Přečtěte si také: Jak se stát milionářem? Zkuste to s Milionovou vánicí Sportky


Milionová vánice Sportky i letos zpříjemnila zimní období stovce šťastlivců. V počtu vylosovaných výherců vévodí internetoví sázející. Milion nachumelila vánice celkem 28 z nich. V krajích se nejvíce dařilo sázejícím z Olomouckého a Jihomoravského. V obou krajích vánice nadělila milion celkem 10 výhercům. Jen o jednoho nového milionáře méně je díky bonusové hře Sportky v kraji Středočeském.
 
 

127 nových milionářů za dva měsíce

Radost a sny ale pomáhá Sazka plnit sázejícím i díky dalším hrám. Od počátku letošního roku vyplatila na výhrách už více než 400 milionů korun. Milionářem se stalo již 127 sázejících a celkem 120 z nich vzešlo z nejoblíbenější loterie v Česku – Sportky.
 
Během Milionové vánice také díky Jackpotu Sportky cinkly dvě pohádkové výhry. Pár z Karlovarského kraje si odnesl celkem 76 984 483 korun a žena z Královéhradeckého kraje se radovala z částky 48 375 224 korun.


O miliony se hraje i po skončení vánice

V pátek 1. března, tedy hned následující slosování po skončení Milionové vánice, se ze Superjackpotu Sportky v celkové výší 111 612 990 korun radoval další šťastlivec. Pohádkovou sumu tentokrát vyhrál sázející z internetu, který si sázenku zakoupil v den slosování, krátce před 11 hodinou dopoledne.
 

Kde sněžily miliony?

Milionová vánice Sportky 2024 počet výherců
internet 28
Olomoucký kraj 10
Jihomoravský kraj 10
Středočeský kraj 9
Ústecký kraj 8
Jihočeský kraj  8
Moravskoslezský kraj 6
Hlavní město Praha 5
Kraj Vysočina 4
Zlínský kraj 3
Karlovarský kraj 2
Královéhradecký kraj 2
Pardubický kraj 2
Liberecký kraj 2
Plzeňský kraj 1
CELKEM 100

Že vás letos Milionová vánice nezastihla? Nemusíte smutnit. Zkuste své štěstí třeba právě teď a vsaďte si Sportku. Losuje se každý týden třikrát – ve středu, pátek a neděli.
 

Přečtěte si také