Vyhrál přes 3 miliardy a razantně změnil svůj život. Teď se ale mechanik z Anglie začal nudit
Bývalý mechanik Neil Trotter z anglického Coulsdonu ke svým miliardám přišel díky loterii EuroMillions už v roce 2014. Přestože mu odborníci z loterijní společnosti radili, aby bezprostředně po výhře nedělal žádné unáhlené kroky a nejprve si pořádně promyslel, jak s penězi nejlépe naložit, muž jejich rady neposlechl.
 


Přečtěte si také: „Je to sakra dobrá zpráva!“ reagoval na informaci o výhře 100 000 Kč pan Milan


Angličan Neil Trotter vyhrál v loterii tři miliardy. Jakmile se o svém štěstí dozvěděl, změnil kompletně svůj život. Okamžitě skončil ve práci, pořídil si vysněný dům u jezera, a protože je také velkým milovníkem aut, udělal si radost a do své garáže zaparkoval zbrusu nového Jaguára a Porsche.


Sladké nicnedělání

Každý den si užíval pohodového života a tolik vytouženého nicnedělání, až nastal zlom. Angličan se začal nudit. A dny bez smysluplně naplněného času mu najednou už nedělaly radost.
 
„Přejít od života, kdy jsem pořád něco dělal a práce naplňovala většinu mého času k pouhému poflakování se, bylo poměrně zvláštní. Brzy jsem zjistil, že dívat se celý den na televizi začne člověka hodně rychle nudit,“ popsal Neil v jednom rozhovoru.


Předtucha se naplnila 

To, že se z něj jednou stane milionář, prý Angličan tušil v podstatě celý svůj život. Nějaký hluboký vnitřní pud mu navíc napovídal, že se tak stane právě díky loterii. A protože měl tento pocit v osudový pátek mnohonásobně silnější než kdy jindy, uposlechl a během obědové pauzy v práci si šel koupil sázenku.
 
Své intuici věřil natolik, že ještě ten den všem v práci řekl, že z něj hned další den bude milionář. Jeho instinkt se nemýlil a jen o pár hodin později opravdu držel v ruce tiket, který byl právě ten vítězný.


Žít jako miliardář můžete i vy

Míváte někdy takové tušení také? Pokud ano, neváhejte a běžte svému štěstí naproti. Udělat to můžete na více než 7 600 prodejnách s nabídkou Sazky nebo pohodlně online.
 
Miliardářem se s trochou štěstí můžete stát třeba i díky oblíbenému Eurojackpotu. Losuje se dvakrát týdně, a to v úterý a pátek.  Tak na nic nečekejte a kupte si šanci vstoupit do klubu miliardářů.

 
Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: Envato Elements.
 

Přečtěte si také