Premium Černá perla v sobě ukrývá až 15 milionů. Co byste s výhrou mohli dělat?
Setřít si milionovou výhru je snem snad všech, kteří si občas, nebo i častěji, koupí stírací los. Výběr toho správného je vždy dílem náhody. Co ale není dobré nechávat na náhodu a na co je dobré být připraven, je okamžik, kdy se usměje štěstí právě na vás a vyhrajete pohádkovou sumu peněz. Třeba stírací los Premium Černá perla ukrývá hlavní výhru 15 milionů. Jak si takové peníze chytře užít?


Přečtěte si také: Černá Perla mu přinesla 1,5 milionu korun. Popsal nám svoje první pocity!


Losy z rodiny Černé perly patří dlouhodobě k těm nejoblíbenějším a nejprodávanějším. Češi je zkrátka milují. A proč? Co je na Černé perle tak jedinečného? Je jednoduše magická. Její kouzelná síla přitahuje všechny, kteří se rádi odmění, zastaví a zasní, ale i ty, kteří chtějí darovat jedinečný los jedinečnému člověku.
 
Na výběr je navíc z několika cenových hladin losů. Je libo Černá perla za 50 korun s hlavní výhrou 1,5 milionu, Velká Černá perla za 100 korun, 10 milionová Maxi Černá perla za dvě stovky, nebo úplně nová Premium Černá perla za 500 korun, která přinese jednomu šťastlivci rovných 15 milionů? 


Máme důkazy místo slibů 

O tom, že se na losy Černá perla vyhrává, existuje mnoho důkazů. Přesvědčit se můžete sami. Viděli jste někdy více setřených Černých perel pohromadě? A ty výhry… ty jsou tam k vidění opravdu krásné. Od 1,5 milionu až po 10 milionů. To je také jedna z nejvyšších výher, kterou kdo na stíracím losu vyhrál. Dokonce víme i detaily – Maxi Černá perla odkryla svoji hlavní výhru hned dvakrát, konkrétně dvěma mužům. Jednomu z Královéhradeckého, druhému z Pardubického kraje. To muselo být radosti.

Ale pozor, například Velká Černá perla odměnila hlavní výhrou hned čtyři šťastlivce – ženy z Pardubického a Plzeňského kraje, pány z Moravskoslezského a Jihočeského kraje. Každý z nich si setřel krásných 5 milionů korun. Také slušná částka na losu za 100 Kč. Co říkáte?


Co s pohádkovou výhrou? 

Mnoho z nás si někdy určitě řeklo: „Kéž bych tak vyhrál pár milionů!“ Tento sen se díky Sazce a třeba právě jednomu z losů Černá perla může stát realitou. Když se to ale opravdu stane, je důležité mít také jasné představy, jak s částkou s minimálně šesti nulami na konci naložit. Máme pro vás pár inspirativních nápadů. 

Finanční rezerva a jasný plán do budoucnosti je základ úspěchu. Myslete na zabezpečení sebe a své rodiny. Mít rezervu na očekávané i neočekávané události a sestavit si do dlouhodobý finanční plán je alfou a omegou úspěchu.
 
Investujte do svého života, do sebe a do své budoucnosti.
 
Podnikáte nebo o tom sníte? Pak směle do toho. Použijte peníze na rozvoj nebo založení svého podnikání.
 
Nikdy není pozdě na vzdělávání. Kurzy, semináře nebo dokonce prestižní univerzita v zahraničí? Vše můžete mít.
 
Cestování a poznávání nových kultur. Zní to možná jako klišé, ale to, co prožijete, vám nikdy nikdo nevezme.
 
Proč se nepodělit o část svého štěstí s okolím? Dobročinnost a filantropie mají nekonečné možnosti. 


Budete to právě vy? 

Mimochodem, jsme velmi zvědaví, kam asi poputuje hlavní výhra z nové Premium Černé perly, rovných 15 milionů korun. Zkuste poškádlit štěstí a na některém z prodejních míst Sazky si Černou perlu koupit. I když třeba nebude ukrývat výhru hlavní, smutní být nemusíte. Na losy Černá perla najdete i statisíce dalších výher, které rozhodně udělají radost. Držíme pěsti, abyste si tu svoji také setřeli.
 

Na závěr je potřeba zdůraznit, že všechny výše uvedené výhry jsou z uzavřených emisí. Tedy z emisí, které se již neprodávají. Na všech prodejních místech nyní můžete koupit nové emise stíracích losů, které přináší nové šance na hlavní výhry. Tak která Černá perla vás láká nejvíce? Bude stačit klasika s výhrou 1 500 000 Kč, nebo zkusíte štěstí s novou Premium Černou perlou a jejími 15 000 000 Kč?
 

Přečtěte si také