Se Sazka Klubem vyhrála paní Irena nové auto. Svému štěstí nemohla uvěřit
Byla na dovolené, když ji opakovaně volalo neznámé číslo. Nechtěla být rušena, a tak telefon nezvedala. Pak přišla SMS. To už začalo být paní Ireně jasné, o co se jedná. Ihned zavolala zpět a to, co si myslela, se potvrdilo. Díky Kolu štěstí vyhrála nové auto – Škodu Fabii.


Přečtěte si také: Kolo štěstí od Sazka Klubu přihrálo panu Kamilovi Novou Škodu Fabia


Pro svou výhru si paní Irena do budovy Sazky nepřijela z daleka. Je totiž také z Prahy, ale o tom, že se na ní usmálo štěstí, se dozvěděla v zahraničí, kde si užívala zaslouženou dovolenou. „Opakovaně mi volalo nějaké neznámé číslo, ale nechtěla jsem být na dovolené nikým a ničím rušena, tak jsem to nezvedala,“ popisuje výherkyně.
 
Po několika nezdařených pokusech o spojení přišla paní Ireně SMS zpráva, na jejímž základě pak volala zpět. „Měla jsem velkou radost a trochu jsem si také říkala, zda to je pravda,“ vypráví spokojeně paní Irena. Vytočit si nové auto je příjemné, ale tentokrát si výherkyně zvolila finanční ekvivalent věcné ceny. Zatím neví, co si za dané peníze zakoupí. Vše si chce pečlivě rozmyslet.


Čísla dědí v rodině

Členkou Sazka Klubu je paní Irena už několik let. Ještě déle však pravidelně sází. A její kombinace se nemění – výhradně na pobočce vždy vsází plný tiket na všechna tři slosování Sportky. A co víc? Má vlastní čísla. „Jsou to čísla, která se u nás v rodině dědí,“ prozrazuje a ukazuje i papírový tiket s čísly, která pravidelně sází a věří, že jí jednou přinesou štěstí. Tak jako jí ho teď přineslo sázení se Sazka kartou.
 
Svou Sazka kartu používá paní Irena při každém sázení, i když občas prý zapomněla, ale po této zkušenosti ji už vytáhnou nikdy nezapomene. Velmi ráda točí Kolo štěstí přes SMS a doporučila by Sazka kartu i dalším sázejícím. Protože získat možnost extra výhry za každé použití klubové karty se prostě vyplatí. Roztočíte Kolo štěstí s námi?
 

Vánoce s losy od Sazky 

Nové auto je pro paní Irenu první velká výhra, kterou od Sazky získala a věří, že když to vyšlo se Sazka klubem, vyjde to i ve Sportce, nebo třeba právě na losech. Možná hned těch vánočních. Výherkyně prý totiž také moc ráda nakupuje na Vánoce jako malý dárek právě stírací losy. Pro letošní rok už je má pro všechny dospělé členy rodiny nakoupené.
 
A co vy? Už máte také nakoupené stírací losy s vánoční tematikou a ve své peněžence kartičku Sazka Klubu? Pokud ne, obojí je možné velmi snadno napravit na jakémkoli obchodním místě Sazky.
 

Přečtěte si také