Vánoční inspirace: Peníze do obálky jsou nuda? Zkuste to moderně s paysafecard od Sazky
Vánoce se blíží a vybrat ten pravý dárek pro vášnivého hráče počítačových her, milovníka streamované hudby nebo filmového fanouška může být pěkný oříšek. Naštěstí ale existuje poměrně jednoduché univerzální řešení, které obdarovanému zaručeně radost udělá. Předplacený kupón paysafecard, se kterým lze platit v online světě za hry, hudbu, filmy a další vybrané služby.


Přečtěte si také: S online losy přišla nová éra štěstí a zábavy


Trh s hrami, herními doplňky, hudbou a filmy je tak pestrý, že není jednoduché trefit se do černého. Peníze do obálky, ať si dotyčný vybere sám, nejsou ale zrovna originálním a vhodným řešením. Hotovostí totiž v online světe platit opravdu nelze. Ideální variantou takové „obálky“ pro virtuální svět je předplacený kupón paysafecard, který pořídíte na více než 7 500 místech s terminálem Sazky.
 
Paysafecard je předplacený kupón, se kterým lze snadno, a především bezpečně, platit za vybrané produkty a služby na internetu. Platba probíhá prostřednictvím 16místného PIN kódu. Není tedy vůbec nutné používat platební kartu nebo bankovní účet a vzhledem k narůstajícímu počtu kyberútoků se třeba bát jejich případného zneužití. Určitě i toto obdarovaný ocení. 


Zvolte si hodnotu PINu dle vlastní potřeby

Až do 15. srpna bylo možné zakoupit paysafecard pouze ve čtyřech variantách, v přednastavených hodnotách 200, 500, 1200 a 2500 korun. Sazka ve spolupráci s paysafecard přišla jako první na českém trhu na konci léta s novinkou – variabilní hodnotou PINů. Originální tak u dárku můžete být i při volbě částky, kterou chcete darovat. Co třeba ďábelských 666 korun, klasických 999 korun, hezkou postupku 1 234 korun nebo vánočních 2 412 korun? Ve fantazii se meze nekladou. 


Platíte až do vyčerpání celé částky

Paysafecard lze navíc používat při platbách opakovaně, až do vyčerpání jeho celé hodnoty. Není tedy nutné utratit přesnou a celou přednabitou částku v jeden okamžik. S paysafecard tak můžete obdarovaného udělat radost vlastně několikrát. Pokaždé, když při platbě za hru, hudbu, film nebo předplatné bude zadávat 16mistný kód od vás.  


Záchrana na poslední chvíli

Štědrý den letos vychází na neděli, a to může být problém. Paysafecard vás může zachránit i v tomto případě, a to třeba těsně před štědrovečerní večeří. Hodně prodejních míst s terminálem Sazky má otevřeno i o víkendech a svátcích až do večera, a více než 700 prodejních míst dokonce nonstop.

Tip na závěr: A když už budete kupovat paysafecard, zkuste u toho také trochu poškádlit štěstí. Velmi oblíbeným dárkem, nebo spíš malou pozorností, která může vykouzlit velkou výhru, jsou stírací losy. Nejen ty s vánoční tematikou obdarovaného rozhodně potěší.
 

Přečtěte si také